Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας - Bedroom Decor - DecoVibes

 Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας - Bedroom Decor

Κρεβατοκάμαρα! Ένας χώρος που που χαλαρώνεις και ξεκουράζεσαι! Μπορεί να ακούγεται απλό και εύκολο να διακοσμήσεις μια κρεβατοκάμαρα και όντως είναι απλό αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα. Διάβασε το άρθρο μέχρι το τέλος για να δεις πως θα δημιουργήσεις την πιο μοντέρνα, πρακτική κρεβατοκάμαρα για το σπίτι σου!

Bedroom Decor
Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Αρχικά επέλεξε το σωστό κρεβάτι σύμφωνα με το χώρο σου. Εντάξει, όλοι θέλουμε το king size bed, αλλά αν δεν σου χωράει δεν υπάρχει λόγος να το επιλέξεις και να σου κλείσει όλο το χώρο. Χρειάζεσαι χώρο να μπορείς να κινείσαι και επιπλέον θα χρειαστείς και μια έξτρα συρταριέρα. Όλοι ξέρουμε πως μια ντουλάπα δεν είναι ποτέ αρκετή.

Κρεβάτι Επενδυμένο 👉 https://mikk.ro/Dise
Bed Decor
Διακόσμηση Κρεβατιού

Αφού καταλήξεις στο κρεβάτι ξεκίνα να αναζητάς μοντέρνα υφάσματα για να το ντύσεις. Να έχεις πάντα υπόψη σου τα χρώματα που κυριαρχούν στη κρεβατοκάμαρά σου ώστε να ταιριάζουν με τα κουβερλί, τις παπλοματοθήκες και τα μαξιλάρια.

Κουβερλί υπέρδιπλο γκρι 👉 https://mikk.ro/Disf
Μαξιλάρι ύπνου ανατομικό 50x70 👉 https://mikk.ro/Disg
Στρώμα Διπλό 1,60x2,00 👉 https://mikk.ro/Dmht
Κομοδίνο με συρτάρι χρώμα φυσικό λευκό 👉 https://mikk.ro/Disi
Φωτιστικό Επιτραπέζιο Ξύλινο μπεζ - λευκό 👉 https://mikk.ro/Disj
Lighting table wooden beige - white
Φωτιστικό Επιτραπέζιο Ξύλινο μπεζ - λευκό

Βάλε 2 αφράτα χαλάκια δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Τις κρύες ημέρες του χειμώνα θα νιώσεις πως έκανες την αγορά του αιώνα, αφού θα πατάς στα ζεστά σου χαλάκια μόλις βγεις από το πάπλωμα.

Χαλάκι λευκό 80x1,50 👉 https://mikk.ro/Disk
Closet
Ντουλάπα

Αν έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ντουλάπα.. τότε να προτιμήσεις μια συρόμενη κατά προτίμηση με καθρέπτη. Και θα σου πω αμέσως το γιατί. Συρόμενη γιατί με αυτό τον τρόπο εξοικονομείς χώρο. Οι πόρτες της ντουλάπας δεν θα ανοίγουν προς τα έξω και θα μπορέσεις αν δεν έχεις μεγάλη κρεβατοκάμαρα να τοποθετήσεις τη ντουλάπα σου σχεδόν κολλητά  με το κρεβάτι. Ο καθρέπτης δημιουργεί την εντύπωση ενός μεγαλύτερου δωματίου για αυτό και τον προτιμάμε, αλλά θα σου χρησιμεύσει για να ελέγχεις το ντύσιμό σου επίσης.

Ντουλάπα Συρόμενη με καθρέπτη χρώμα φυσικό 👉 https://mikk.ro/Dism
Φωτιστικό Δαπέδου ξύλινο 1,50x0,25 👉 https://mikk.ro/Dmh4
Όσο αφορά τις κουρτίνες να προτιμάς μονόχρωμες, Μία ημιδιάφανη και μία πιο χοντρή συσκότισης. 
Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα μπορείς να μην πάρεις μία μονοκόμματη, αλλά 2 ή 3 κομμάτια μικρότερα, ανάλογα το παράθυρό σου.

Κουρτίνα λευκή με τρέσα 2,80x2,70 👉 https://mikk.ro/Dmh7
Κουρτίνα Συσκότισης 1,40x2,60 👉 https://mikk.ro/Dmh8
**Tip : Αν έχεις σκούρα χρώματα στους τοίχους το πιο safe είναι το λευκό στις κουρτίνες για να δείχνει πιο φωτεινό το δωμάτιο.

Έπιπλο Κρεβατοκάμαρας
Διακόσμηση Συρταριέρας

Μία συρταριέρα θα σε σώσει όταν θα βρεθείς με ρούχα ή παπούτσια που δε χωράνε στη ντουλάπα σου. Ανάλογα με τα τετραγωνικά της κρεβατοκάμαρας σου επέλεξε το σωστό έπιπλο που θα σε βοηθήσει να αποθηκεύσεις είτε εσώρουχα, είτε αξεσουάρ, είτε πιτζάμες, είτε πετσέτες, είτε καλλυντικά, είτε ακόμα και κάποια κουβέρτα αν στη μία πλευρά έχει ντουλάπι και στην άλλη συρτάρια. Μπορείς επίσης στο ντουλάπι να αποθηκεύσεις μπότες ή τσάντες.

Συρταριέρα με ντουλάπι και 3 συρτάρια χρώμα φυσικό 👉 https://mikk.ro/Diwp
Πίσω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας μπορείς να βάλεις μια κρεμάστρα τοίχου για να κρεμάς τις πιτζάμες σου όταν ντύνεσαι ή κάποια ρόμπα ή ακόμα και τη τσάντα σου ή κάποιο πανωφόρι.

Κρεμάστρα Τοίχου 6 θέσεων 58x7x8 👉 https://mikk.ro/DmnF
bedroom decorative items
Διακοσμητικά Κρεβατοκάμαρας

Διακόσμησε τη συρταριέρα σου λιτά και όμορφα. Μην την παραφορτώσεις για να μπορείς αρχικά να την ξεσκονίζεις εύκολα και δεύτερον είπαμε... θέλουμε έναν χώρο να χαλαρώνουμε και όχι να τρελαίνεται το μάτι μας. Μπορείς να βάλεις κάποια διακοσμητικά καλαθάκια όπου θα μπορείς να βάλεις 2-3 από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά ή κάποιο μικρό διακοσμητικό φυτό, έναν δίσκο με ρεσώ ή άλλα κεριά της αρεσκείας σου.
Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας
Bedroom Decoration

Πάνω από τη συρταριέρα θα βάλεις έναν μοντέρνο καθρέπτη που το πλαίσιο του θα είναι κατά προτίμηση στα χρώματα της υπόλοιπης κρεβατοκάμαρας. Βάλε και μερικά καδράκια με το αγαπημένο σου moto γύρω γύρω για να σου φτιάχνουν κάθε πρωί τη διάθεση. Και μην ξεχάσεις ένα όμορφο βάζο με λίγη πρασινάδα μέσα. Δεν χρειάζεται να είναι αληθινά. Για διακόσμηση τα θέλουμε.

Διακοσμητικός Καθρέπτης τοίχου χρώμα φυσικό 60x60 👉 https://mikk.ro/DmnG
Bedroom Plan
Κάτοψη Κρεβατοκάμαρας

Για το τέλος σου κράτησα όπως πάντα να σου δείξω την κάτοψη της κρεβατοκάμαρας για να δεις πως φαίνεται ο χώρος ολοκληρωμένος.

📹📹 Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο στο Youtube πατώντας στο παρακάτω link για να δεις πως διακοσμήθηκε ο χώρος βήμα βήμα 👉 https://youtu.be/NMx7PyxKVOY

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε   ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.


Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!

                                               

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ