Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας - Bedroom Decor - DecoVibes

 Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας - Bedroom Decor

Η κρεβατοκάμαρα που θα σου δείξω σήμερα έχει τα πάντα. Εκτός από τη διακόσμηση σου δείχνω πως να συμπεριλάβεις και άλλα έπιπλα χρήσιμα για τη καθημερινότητα σου. Το υπνοδωμάτιο που θα διακοσμήσω δεν είναι ούτε μικρό αλλά ούτε και μεγάλο. Μιλάμε για μια κανονική κρεβατοκάμαρα. Πάμε λοιπόν να τα δούμε βήμα βήμα.

Bedroom Decor
Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Έχω επιλέξει ένα κρεβάτι μαύρου χρώματος με πλάτη στο ίδιο χρώμα και ενσωματωμένα ξύλινα κομοδίνα σε φυσικό χρώμα.
Τα υφάσματα είναι σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις και το χρώμα στους τοίχους είναι σε απόχρωση της μέντας. Ένα αρκετά χαλαρωτικό χρώμα για κρεβατοκάμαρα, κάτι που το χρειαζόμαστε.

Κρεβάτι γκρι σκούρο με τάβλες 👉 https://mikk.ro/DmdH
Κομοδίνο Επιτοίχιο μασίφ ξύλο 👉 https://mikk.ro/DmdJ
Επιτραπέζιο Φωτιστικό 👉 https://mikk.ro/DmdK
Γωνία ομορφιάς - Έπιπλο τουαλέτα
    Beauty Corner

Ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι έχει τοποθετηθεί ένα έπιπλο τουαλέτα ή αλλιώς μπουντουάρ προκειμένου να φτιάξω ένα beauty corner, μια γωνία ομορφιάς.
Το έπιπλο που επέλεξα είναι λευκό και στηρίζεται στο τοίχο, με αποτέλεσμα να αφήνει άνετο τον χώρο από κάτω. Ένα κάθισμα τύπου σκαμπό σε χρώμα φυσικό ξύλινο και ύφασμα γκρι, θα μπορούσε να μπει και καρέκλα. Επέλεξα το σκαμπό γιατί δεν κλείνει το χώρο όπως η καρέκλα.
Ένας όμορφος καθρέπτης , θα μπορούσε να μπει και μεγαλύτερος να καλύπτει όλη την επιφάνεια πάνω από το μπουντουάρ, αλλά επέλεξα να βάλω και 2 απλίκες για περισσότερο φωτισμό. 

Καθρέπτης τοίχου αντικέ εκρού 50x6 👉 https://mikk.ro/Dkmq
Κρεβατοκάμαρα
Bedroom

Κάπως έτσι φαίνεται η μία πλευρά της κρεβατοκάμαρας μετά τις προσθήκες μου. Να σημειώσω ότι τοποθέτησα και χαλί σε γκρι σκούρο χρώμα στρογγυλό αρκετά μεγάλο να καλύπτει αρκετή επιφάνεια.
Επίσης έβαλα και δύο κάδρα θεματικά πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού σε διαφορετικά μεγέθη στις αποχρώσεις της κρεβατοκάμαρας.

Σκαμπό 👉 https://mikk.ro/DmdL
Χαλί βαμβακερό στρογγυλό 👉 https://mikk.ro/DmdM
**Συμβουλή : τα χρώματα αυτά έχουν επιλεγεί με βάση τη λευκή ντουλάπα που υπάρχει στο χώρο. Αν έχεις ντουλάπα πολυκαιρισμένη που ίσως έχει κιτρινίσει θα πρέπει να τη βάψεις λευκή για να μη σου κλωτσήσει το αποτέλεσμα. Επίσης αν οι ντουλάπες σου είναι άλλο χρώμα θα πρέπει να γίνει διαφορετική επιλογή χρωμάτων.

Bedroom Decoration
Διακόσμηση υπνοδωματίου

Απέναντι από το κρεβάτι τοποθέτησα ένα έπιπλο με συρτάρια μαύρο με νερά κρεμαστό και αυτό στο τοίχο. Τα κρεμαστά έπιπλα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Το θετικό είναι ότι μας λύνουν τα χέρια και καθαρίζουμε πιο εύκολα από κάτω. Το αρνητικό είναι ότι δε μπορείς να τα μετακινήσεις. Οπότε αν τα επιλέξεις πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος-η για τη θέση τους.
Επάνω στο έπιπλο έχω βάλει μερικά διακοσμητικά κεράκια και φυτά και στο τοίχο έχω βάλει μια τηλεόραση που οι περισσότεροι θέλουμε στη κρεβατοκάμαρα. Υπάρχουν και πολλοί που δε τη θέλουν βέβαια μέσα στο υπνοδωμάτιο, αλλά εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία.

Συρταριέρα μαύρη με 6 συρτάρια 👉 https://mikk.ro/DmdN
Τηλεόραση Smart TV TCL 👉 https://mikk.ro/DmdP
Αρωματικό κερί 200γρ 👉 https://mikk.ro/DmdQ
Scented candle 200g
Αρωματικό κερί 200γρ
Μεταλλικός στρογγυλός δίσκος 👉 https://mikk.ro/Dmfj
Κρεμάστρες τοίχου 👉 https://mikk.ro/Dmfk
** Συμβουλή : Μην επιλέξεις τηλεόραση πάνω από 40 ίντσες για τη κρεβατοκάμαρα γιατί είναι κουραστική και πρόσεξε το ύψος που θα τη κρεμάσεις. Σκέψου ότι θα είσαι ξαπλωμένος-η και θα πρέπει να μπορείς να βλέπεις χωρίς να χρειάζεται να κουράζεις τον αυχένα σου.

Bedroom decor ideas
Ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας

Δίπλα από τη συρταριέρα, έχω τοποθετήσει έναν ολόσωμο καθρέπτη, μια πολυθρόνα, ένα επιδαπέδιο φωτιστικό και ένα καλάθι μεταλλικό μαύρο περιοδικών.

Πολυθρόνα στρογγυλή λευκή 👉 https://mikk.ro/Dmfm
Armchair round white


Ιδέες Διακόσμησης Κρεβατοκάμαρας
Bedroom Decor Ideas

Και κάπως έτσι φαίνεται ο απέναντι τοίχος της κρεβατοκάμαρας. Να σημειώσω ότι ο τοίχος αυτός δεν έχει το χρώμα της μέντας αλλά το χρώμα του πάγου. Επέλεξα τη διχρωμία για να μην είναι μονότονο και κουραστικό στο μάτι.
Επίσης δίπλα στη πόρτα έχω βάλει μία κρεμάστρα 3 θέσεων, που χρησιμεύει να κρεμάσεις μια ζακέτα, μια ρόμπα, αλλά σίγουρα όχι να το φορτώσεις με πολλά ρούχα. Δε θα ήταν ωραίο με το που μπαίνεις στη κρεβατοκάμαρα να βλέπεις ένα βουνό ρούχα.

Διακόσμηση Υπνοδωματίου
Bedroom Decor

Τον τοίχο του παραθύρου τον κάλυψα όλο με λευκή ημιδιάφανη κουρτίνα και σε δεύτερη σειρά έβαλα 4 κομμάτια μαύρη κουρτίνα με λευκές λεπτομέρειες και δέστρες που να επιτρέπουν στο φως της ημέρας να μπαίνει στη κρεβατοκάμαρα. Κάλυψα όλο το τοίχο για 3 λόγους. 
Πρώτον δείχνει πιο όμορφο το δωμάτιο και σου δίνει την εντύπωση μιας έξτρα πολυτέλειας. Δεύτερον στη γωνία δεξιά υπάρχει ένα καλοριφέρ παλιό που δε χρησιμοποιείται με έναν σωλήνα που φαινόταν άσχημο και με αυτό τον τρόπο το καλύψαμε. Τρίτον και τελευταίο ήθελα να δείξω πως μπορείς να καλύψεις ένα παράθυρο που μπορεί να μην βλέπει κάπου όμορφα χωρίς να του βάλεις μια απλή σκούρα κουρτίνα.

Κουρτίνα εκρού με τρέσα 👉 https://mikk.ro/Dmfn
Off-white curtain with tress

Μαύρη κουρτίνα με τρέσα 👉 https://mikk.ro/Dmfo
Black curtain with tress


Bedroom Plan
Κάτοψη Κρεβατοκάμαρας

Για το τέλος σου κράτησα όπως πάντα να σου δείξω την κάτοψη της κρεβατοκάμαρας για να δεις πως φαίνεται ο χώρος ολοκληρωμένος.

📹📹 Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο στο Youtube πατώντας στο παρακάτω link για να δεις πως διακοσμήθηκε ο χώρος βήμα βήμα 👉 https://youtu.be/nqTndrcNkN0

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε   ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και κλίκ στο καμπανάκι.


Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!

                                               






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ