Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ

Στη σημερινή ανάρτηση θα σου παρουσιάσω μια ιδέα μοντέρνας διακόσμησης για υπνοδωμάτιο - κρεβατοκάμαρα. Θα δεις μια πρόταση σε μοντέρνα γραμμή με ιδιαίτερο στυλ.

Το υπνοδωμάτιο - κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που χρησιμοποιούμε όλοι σε καθημερινή βάση κυρίως τις βραδινές ώρες για να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε.


modern bedroom
Μοντέρνο υπνοδωμάτιο - κρεβατοκάμαρα

Στη παραπάνω φωτογραφία έχουμε ένα διπλό κρεβάτι με προσκέφαλο από ύφασμα σε εκρού απόχρωση και πάπλωμα διπλής όψεως, άσπρο από τη μία πλευρά και γκρι από την άλλη ώστε να μπορεί κάποιος ανάλογα τη διάθεση του να το στρώσει και από τις δύο πλευρές. Έτσι δεν το βαριέσαι και εύκολα. Στο κάτω μέρος του κρεβατιού έχουμε βάλει ένα κουβερλί που συνδυάζει λευκό και γκρι, διπλωμένο ατημέλητα.

Κρεβάτι υφασμάτινο σε μπεζ χρώμα 👉 https://mikk.ro/Dj3U
Fabric bed in beige color
Κρεβάτι υφασμάτινο σε μπεζ χρώμα

Πάπλωμα από βαμβάκι 100% 👉 https://mikk.ro/Dhyc
πάπλωμα από 100% βαμβάκι
Πάπλωμα

Παπλωματοθήκη διπλής όψεως 👉 https://mikk.ro/Dj3V
παπλωματοθήκη διπλής όψεως
Παπλωματοθήκη
Κουβερλί 👉 https://mikk.ro/Dj3W
διακόσμηση κρεβατιού
Κουβερλί λευκό γκρί

Επίσης πάνω από τα μαξιλάρια του ύπνου έχουμε τοποθετήσει διακοσμητικά μαξιλάρια, δύο σε πολύ ανοιχτό γκρι διαστάσεων 50x50 και ένα πιο μικρό 40x40 με θέμα. Θα μπορούσες φυσικά να προσθέσεις και άλλα μαξιλάρια αν σου αρέσουν. Πίσω τοποθετούμε τα μεγαλύτερα και όσο προχωράμε μπροστά τα μικρότερα. Μπορείς αν κινηθείς σε αυτούς τους χρωματικούς τόνους να παίξεις με μαξιλάρια με γεωμετρικά σχέδια ή ακόμα πιο έντονα χρώματα ώστε να κάνουν την αντίθεση. 

Διακοσμητικά μαξιλάρια 50x50 👉 https://mikk.ro/Dhyf
διακοσμητικό μαξιλάρι για κρεβάτι
Διακοσμητικό μαξιλάρι εκρού

Διακοσμητικά μαξιλάρια 45x45 με θέμα 👉 https://mikk.ro/Dj3X
Decorative pillows 45x45 with a theme
Διακοσμητικά μαξιλάρια 45x45 με θέμα

Εδώ έχουμε επιλέξει πιο ήσυχα χρώματα λόγω της ταπετσαρίας που έχουμε πίσω στον τοίχο. Θα δημιουργούσε πολύ φασαρία αν βάζαμε μαξιλάρια με έντονα χρώματα. Άλλωστε είπαμε πως η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ο χώρος που θα μας ξεκουράζει. Άρα χρειαζόμαστε ένα όμορφο καθαρό και τακτοποιημένο χώρο σωστά διακοσμημένο ώστε να μη μας επηρεάζει αρνητικά. Ένας λάθος χώρος θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη ψυχολογία μας και τον ύπνο μας.

Ένα χαλί τύπου γούνας κάνει το χώρο πιο ζεστό. Θα μπορούσες να βάλεις και τρία πιο μικρά κομμάτια αντί αυτού δεξιά και αριστερά του κρεβατιού και το τρίτο μπροστά από το κρεβάτι.

Λευκό γούνινο χαλί 👉 https://mikk.ro/Dhyh
Χαλί κρεβατοκάμαρας
Λευκό Γούνινο Χαλί

Συνεχίζουμε με τις δύο βιβλιοθήκες που βρίσκονται αριστερά και δεξιά από το κρεβάτι. Δημιουργεί μια αρμονία στο χώρο και αυτό είναι το ζητούμενο. Με αυτό το τρόπο δημιουργούμε χώρο για τα προσωπικά μας αντικείμενα που ακουμπάμε πλάι μας στα κομοδίνα μας κάθε βράδυ, όπως κινητό, γυαλιά, κάποιο βιβλίο, τηλεκοντρόλ αν έχεις τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο σου και ταυτόχρονα από πάνω συνεχίζει η διακόσμηση και μπορούμε να τοποθετήσουμε ότι μας αρέσει, από βιβλία, κορνίζες μέχρι και διακοσμητικά κεράκια. (Προσοχή! Δεν τα αφήνουμε ποτέ αναμμένα κατά τη διάρκεια του ύπνου.)
Κομοδίνο με 2 συρτάρια σε λευκό χρώμα 👉 https://mikk.ro/Dj3Y
Nightstand with 2 drawers in white
Κομοδίνο με 2 συρτάρια σε λευκό χρώμα

Ράφια 👉 https://mikk.ro/Dhyq
Ράφια λευκά
Ράφια

Περνάμε τώρα στον φωτισμό. Καλό θα ήταν στην κρεβατοκάμαρα να φροντίσεις να έχεις την επιλογή να ρυθμίσεις τον φωτισμό είτε με κάποιο διακόπτη (ντιμερ λέγεται) που το φτιάχνει εύκολα ένας ηλεκτρολόγος ή αν δε θέλεις να μπεις σε αυτή τη διαδικασία επέλεξε να βάλεις ένα κρεμαστό φωτιστικό με δυνατό φως για να μπορείς να κάνεις δουλειές και να βλέπεις καλά, ειδικά αν δεν έχει αρκετό φυσικό φωτισμό το δωμάτιο, και συνδύασε δύο πορτατίφ δεξιά και αριστερά του κρεβατιού με πολύ χαμηλό φωτισμό. Το έντονο φως δε βοηθάει στον ύπνο και δεν μας χαλαρώνει. Μη βάζεις ποτέ λευκό φως στο υπνοδωμάτιο. Είναι πολύ κουραστικό για τα μάτια.

Πορτατιφ για το κομοδίνο 👉 https://mikk.ro/Dhyr
επιτραπέζιο φωτιστικό
Πορτατιφ

Μοντέρνα διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
Υπνοδωμάτιο - Κρεβατοκάμαρα με στυλ

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε την απέναντι πλευρά του υπνοδωματίου, όπου βρίσκεται η ντουλάπα σε χρώμα λευκό. 
Ντουλάπα τετράφυλλη σε λευκό χρώμα 👉 https://mikk.ro/Dj3Z
Four-leaf wardrobe in white
Ντουλάπα τετράφυλλη σε λευκό χρώμα

Παραδίπλα είναι ένας μοντέρνος καλόγηρος που μπορεί να μας φανεί πολύ χρήσιμος σε καθημερινή βάση. Εκεί μπορούμε να κρεμάσουμε ένα ρούχο που φορέσαμε αλλά δεν είναι ακόμα για πλύσιμο, αλλά ούτε θέλουμε να το βάλουμε στη ντουλάπα με τα καθαρά. 
Καλόγερος Ρούχων 👉 https://mikk.ro/Dj3a
Κρεμάστρα δωματίου για ρούχα
Καλόγερος Ρούχων

Επίσης μπορούμε να κρεμάσουμε ένα δύο μπουφάν ή ζακέτες που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και να αποφύγουμε το βάλε βγάλε, ειδικά αν τα έχουμε κρεμασμένα σε ψηλά σημεία της ντουλάπας.

Ακόμα μπορούμε να ακουμπήσουμε τα αγαπημένα μας ζευγάρια παπούτσια που φοράμε περισσότερο ή κάποια τσάντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Το ίδιο μπορούν να μας βοηθήσουν και οι μεταλλικές κρεμάστρες που έχουμε βάλει πάνω από το καλοριφέρ στον τοίχο.
Κρεμάστρες τοίχου 👉 https://mikk.ro/Dhyu
Επιτοίχιες Κρεμάστρες
Κρεμάστρες τοίχου

Αν σου αρέσει να διαβάζεις περιοδικά στο δωμάτιο, ένα μεταλλικό καλάθι σαν αυτό που βλέπεις μπροστά από το καλοριφέρ είναι ιδανικό για να συγκεντρώνεις εκεί τα περιοδικά σου.

Μεταλλικό καλάθι 👉 https://mikk.ro/Dhyv
Καλάθι αποθήκευσης
Μεταλλικό μαύρο καλάθι

Κουρτίνα έχουμε επιλέξει διπλή. Λευκή λεπτή από έξω και εκρού μπεζ πιο χοντρή από μέσα κρεμασμένες σε κουρτινόξυλο.


Έπιπλο τουαλέτα κρεβατοκάμαρας
Έπιπλο μακιγιάζ - make up

Στον πλαϊνό τοίχο έχουμε επιλέξει ένα λιτό λευκό έπιπλο make up με δύο συρτάρια για τα καλλυντικά μας και ενσωματωμένο καθρέφτη. 

Τουαλέτα Κρεβατοκάμαρας 👉 https://mikk.ro/Csmg
Boudoir
Τουαλέτα Κρεβατοκάμαρας

Αν έχεις πολλά καλλυντικά θα μπορούσες να προσθέσεις δίπλα κάποια έξτρα συρταριέρα ή να διαλέξεις διαφορετικό έπιπλο με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. 
Επίσης μια άλλη λύση είναι να βάλεις ράφια όπου θα τοποθετήσεις κουτιά για να αποθηκεύσεις τα καλλυντικά σου. Θα δούμε τέτοιες προτάσεις σε επόμενα άρθρα.   
Τέλος ένα καλάθι όπου θα μπορούσες να τοποθετείς τα διακοσμητικά μαξιλάρια σου την ώρα του ύπνου για να μην τα πετάς στο πάτωμα 👉 https://mikk.ro/Dj3b
basket
Καλάθι

Bedroom plan
Κάτοψη υπνοδωματίου - κρεβατοκάμαρας

Στην τελευταία φωτογραφία σου δείχνω πώς φαίνεται το υπνοδωμάτιο στην κάτοψη.

Αν σου άρεσε το άρθρο δες και το βίντεο για να παρακολουθήσεις τη διακόσμηση βήμα βήμα στο YouTube

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε   ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.


Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!


DecoVibes
DecoVibes

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια