Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού - Christmas is coming - DecoVibes

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σαλονιού - Christmas is Coming

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι λέει το τραγούδι... Και ναι! Ήρθε η ώρα να σας δείξω μερικές Χριστουγεννιάτικες ιδέες για τη διακόσμηση του σαλονιού. Christmas is coming!!! Ας βάλουμε τα γιορτινά μας και ας στολίσουμε το σπίτι μας να νιώσουμε τη ζεστασιά των Χριστουγέννων όπως τότε που είμασταν παιδιά!!!

living room christmas tree
Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι η βάση φυσικά για τον καθιερωμένο στολισμό. Προσωπικά προτιμώ τα ψηλά και φουντωτά δέντρα, ειδικά αυτά που τα κλαδάκια τους μοιάζουν με αληθινό έλατο. Όσα στολίδια και να βάλεις στο σπίτι, αν δεν έχεις το κατάλληλο δέντρο κάτι θα σου λείπει. 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο 210cm 👉 https://mikk.ro/Du23
Συμβουλή : Μην κάνεις το λάθος να επιλέξεις αυτά τα δέντρα που έχουν πολύ αραιωμένα κλαδιά γιατί θα φαίνεται φτωχό και άδειο. 

Μπάλα με glitter γκι γυαλί 8cm σε λευκό και κόκκινο 👉 https://mikk.ro/Du2x
Μπάλα με χριστουγεννιάτικο θέμα 👉 https://mikk.ro/Du2z
living room christmas decoration
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Άσε τη φαντασία σου να ταξιδέψει και αξιοποίησε όλες τις γωνιές του σαλονιού σου. Βάλε μικρές χριστουγεννιάτικες πινελιές και φτιάξε αυτό που λέμε christmas mood!

Αν έχεις κάποιο παράθυρο θα ήταν ωραίο να βάλεις ένα στεφάνι με μπάλες. Δίπλα από την τηλεόραση μερικά κεράκια και λίγο πράσινο ντεκόρ. Ένας μικρός..  χμμ .. ίσως και μεγάλος χιονάνθρωπος σε μια γωνιά θα ήταν ότι πρέπει. Ένας χριστουγεννιάτικος καμβάς πάνω στο καλοριφέρ ή ότι άλλο σου αρέσει.

Πράσινο στεφάνι 50cm 👉 https://mikk.ro/Du6d
Green wreath
Πράσινο στεφάνι
Μπορείς να στολίσεις το στεφάνι με μπάλες, κορδέλες, λαμπάκια και ότι άλλο σου αρέσει. Έτσι θα σου έρθει πιο οικονομικά από το να το αγόραζες έτοιμο στολισμένο.

coffee table decorate
Coffee table decoration

Στο τραπεζάκι του σαλονιού θα μπορούσες να βάλεις μερικά κεράκια και μια πιατέλα χριστουγεννιάτικη που θα τη γεμίσεις με μελομακάρονα ή ότι άλλο σου αρέσει. 

Συμβουλή: Μην υπερβάλεις στη διακόσμηση σε αυτό το σημείο. Θέλουμε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλλά όχι να γεμίσουμε όλη την επιφάνεια του τραπεζιού.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επίπλων
Christmas Decor

Αν έχεις κάποιο μπουφέ ή μία απλή συρταριέρα, μπορείς και αυτή να τη στολίσεις διακριτικά γιατί σίγουρα θα έχει και άλλα αντικείμενα πάνω. Ένα ξύλινο διακοσμητικό δεντράκι ευχών και λίγη πρασινάδα με κεριά είναι ιδανικό.

Χριστουγεννιάτικο Διακοσμητικό επιτραπέζιο christmas tree led 👉 https://mikk.ro/DuwJ
Christmas Decoration
Χριστουγεννιάτικο Διακοσμητικό

Συμβουλή: Αφαίρεσε κάποια αντικείμενα που μπορεί να μην ταιριάζουν με τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αποθήκευσέ τα και μετά τις γιορτές μπορείς να τα ξαναβγάλεις.

living room decor
Living room decor

Αν το σαλόνι σου διαθέτει μια γωνίτσα όπως η παραπάνω, αξιοποίησε τη και αυτή. Είναι όμορφο να έχεις χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όποιο σημείο και αν καθίσεις.

Φανάρι χριστουγεννιάτικο με κλαδιά, κουκουνάρια και berries φωτιζόμενο led με καφέ ξύλο 40cm👉 https://mikk.ro/Du2t
Christmas lantern
Φανάρι χριστουγεννιάτικο

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Χριστουγεννιάτικο Ντεκόρ

Τοποθέτησε στο πάτωμα φαναράκια και φωτιζόμενα δεντράκια. Πίστεψέ με θα γεμίσει ο χώρος σου ομορφιά, ζεστασιά και χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Διακοσμητικό Δεντράκι Led 👉 https://mikk.ro/DuwK
Φανάρι με κερί led χριστουγεννιάτικο 👉 https://mikk.ro/Du2s
χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Κρέμασε στους τοίχους χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κρεμαστά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως νιφάδες χιονιού. Θα δείξει πολύ όμορφο.

Πράσινη αψίδα με κόκκινα berries και κουκουνάρια 👉 https://mikk.ro/Du57

Green arch with red berries and pine cones
Πράσινη αψίδα με κόκκινα berries και κουκουνάρια

living room christmas spirit
Χριστουγεννιάτικες πινελιές

Μπορείς να βάλεις ύφασμα γύρω από την πόρτα σου με φιόγκους ή εναλλακτικά γιρλάντα με φωτάκια. Και αν έχεις κάποιο έπιπλο με βιτρίνα θα μπορούσες να βάλεις διακοσμητικά Χριστουγέννων μέσα στη βιτρίνα.

christmas living room decoration
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού

Γιρλάντες επίσης με φωτάκια θα μπορούσες να βάλεις και στο κουρτινόξυλο της μπαλκονόπορτας. Και τέλος κάποια χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα στο τζάμι.

Γιρλάντα με κουκουνάρες 👉 https://mikk.ro/Du6K

Garland with pine cones
Γιρλάντα με κουκουνάρες

📹📹 Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο στο Youtube πατώντας στο παρακάτω link για να δεις πως διακοσμήθηκε ο χώρος βήμα βήμα 👉 https://youtu.be/m3ch_mnJgAM

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε  ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλικ  στο καμπανάκι 🔔.

Δες ακόμη :  Διακόσμηση Σαλονιού και Τραπεζαρίας

Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!

                                                  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ