Διακόσμηση Σαλονιού και Τραπεζαρίας

Το σαλόνι και η τραπεζαρία είναι κατά βάση ο χώρος που υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας και τους φίλους μας, αλλά και ο χώρος που χαλαρώνουμε. Είναι το δωμάτιο του σπιτιού που θα διασκεδάσουμε, θα φάμε, θα κουβεντιάσουμε, θα απολαύσουμε τον καφέ μας, θα διαβάσουμε ίσως ένα βιβλίο και πολλά άλλα.



Καθιστικό Διακόσμηση
Διακόσμηση Σαλονιού

Άρα πρέπει να του δώσουμε ιδιαίτερη σημασία ώστε να γίνει ο χώρος όμορφος, σωστά διακοσμημένος, φιλόξενος, ζεστός και λειτουργικός ώστε να εξυπηρετεί τις καθημερινές μας ανάγκες.


Έπιπλα σαλονιού
Σύνθετο και Διακόσμηση

Δύο καναπέδες ίδιοι ή και διαφορετικοί στις ίδιες αποχρώσεις ή σε διαφορετικές που όμως να ταιριάζουν είναι απαραίτητοι για να στολίσουν το σαλόνι σου ή το καθιστικό όπως προτιμούν άλλοι να το λένε.

Ένα τραπεζάκι με ένα πορτατιφ της αρεσκείας σου, το κεντρικό τραπεζάκι με δύο ή τρία διακοσμητικά (μη βάλεις περισσότερα θα δημιουργηθεί χάος) και το σύνθετο ή αλλιώς έπιπλο τηλεόρασης είναι τα βασικά έπιπλα που θα γεμίσουν και θα στολίσουν το χώρο σου. Άρα πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο για την επιλογή τους.

Σύνθετο 👉 https://mikk.ro/DjpL
Complex
Σύνθετο

Σύνθετο 👉 https://mikk.ro/DiDA
Living room complex
Σύνθετο

Μοντέρνο χαλί 👉 https://mikk.ro/DiDB
carpet black fluffie
Μοντέρνο χαλί

Τηλεόραση 👉 https://mikk.ro/DiDC
Smart 4K TV

Panasonic TX-50JX700E 50" 
Τηλεόραση Smart 4K TV


Διακόσμηση βιβλιοθήκης για το σαλόνι
Βιβλιοθήκη με ράφια και ντουλάπια για το σαλόνι

Αν υπάρχει χώρος θα ήταν πολύ καλή ιδέα να προσθέσεις μια τέτοιου τύπου βιβλιοθήκη με ράφια και ντουλάπια και διάφορα διακοσμητικά και βιβλία.

Βιβλιοθήκη 👉 https://mikk.ro/DiDD
Bookcase
Βιβλιοθήκη

Μοντέρνα λιτή τραπεζαρία
Τραπεζαρία

Λίγο παραδίπλα είναι η γωνία της τραπεζαρίας. Λιτή και μοντέρνα. Έχουμε δώσει χρώμα με το παιχνίδισμα στους τοίχους και με τα κάδρα μας. Και φυσικά ένας μεγάλος καθρέφτης στολίζει τον τοίχο ακριβώς πίσω από το τραπέζι.

Τραπεζαρία 👉 https://mikk.ro/DiDE
dinning room
Τραπεζαρία

Διακόσμηση σαλονιού και τραπεζαρίας
Σαλόνι και Τραπεζαρία

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι σημαντικό στη διακόσμηση του σαλονιού είναι τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια. Βάλε μαξιλάρια. Όχι ένα και δύο. Βάλε πολλά μαξιλάρια. Εντάξει μην το παρακάνεις. Να έχεις χώρο να καθίσεις εσύ και η παρέα σου. Τα μαξιλάρια προσφέρουν ομορφιά, άνεση, ζεστασιά. Καλό θα ήταν να διαλέξεις μερικά για το σαλόνι σου. Υπάρχουν άφθονα στην αγορά και σε πολύ καλές τιμές.

Καναπές 👉 https://mikk.ro/DiDF
sofa
Καναπές

Διακόσμηση καθιστικού
Τραπεζαρία και σαλόνι - Σύνθετο

Ας μη ξεχνάμε και τα λουλούδια. Πάντα ομορφαίνουν το χώρο και την ατμόσφαιρα. Δε θα μπορούσαν να λείπουν από μια πρόταση διακόσμησης. Ένα αγαπημένο μας βάζο με όμορφα λουλούδια και μερικές διακοσμητικές γλάστρες με φυτά εσωτερικού χώρου ή ακόμα αν θέλεις μπορείς να βάλεις και ψεύτικα φυτά. Αρκεί να βρεις κάποια που να μοιάζουν σαν αληθινά. Τα πολύ ψεύτικα δε θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που περιμένεις.


Διαμόρφωση Σαλονιού - Καθιστικού
Κάτοψη Σαλονιού και Τραπεζαρίας

Σε αυτή τη φωτογραφία μπορούμε να δούμε καλύτερα τη διαρρύθμιση του σαλονιού μας και της τραπεζαρίας. Δύο χαλιά έχουμε επιλέξει για το χώρο. Ένα μαύρο τύπου γούνας για το σαλόνι για να κάνει αντίθεση με το πάτωμα και τους καναπέδες και ένα πιο λεπτό ανοιχτόχρωμο για την τραπεζαρία. Δένουν πολύ όμορφα.


Διακοσμητικά κεριά στο σαλόνι
Φωτισμός Σαλονιού


Όσο αφορά το φωτισμό εκτός από τα φωτιστικά δε ξεχνάμε τα κεριά. Μπορούμε να βάλουμε παντού αλλά με μέτρο. Μη μοιάζει το σαλόνι με βιομηχανία κεριών.


Διακόσμηση και πίνακες
Μοντέρνοι χρωματισμοί στους τοίχους και πίνακες


Η διχρωμία στους τοίχους θα μας δώσει το μοντέρνο αποτέλεσμα που θέλουμε καθώς και οι πίνακες που θα κρεμάσουμε.

Έπιπλα Τραπεζαρίας
Ντεκόρ Τραπεζαρίας

Οι κουρτίνες θα πρέπει να ταιριάζουν με τους χρωματισμούς του υπόλοιπου χώρου, αλλά να μην είναι μονότονες. Εδώ έχουμε επιλέξει κουρτίνες που συνδυάζουν και τα ανοιχτά χρώματα και τα σκούρα. 

📹📹 Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο στο Youtube πατώντας στο παρακάτω link για να δεις πως διακοσμήθηκε ο χώρος βήμα βήμα 👉 https://youtu.be/WkxVnOIOsHI

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε   ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.


Ότι και αν κάνεις να το κάνεις με αγάπη και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι φανταστικό. Πάρε ιδέες, βάλε φαντασία, αγάπη και ψυχή και θα έχεις το σαλόνι που ονειρεύτηκες.

Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ