Γραφείο στο σπίτι - βιβλιοθήκη και ιδέες διακόσμησης - DecoVibes

Ένα γραφείο στο σπίτι είναι πάντα χρήσιμο και πρακτικό. Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν ένα έξτρα δωμάτιο στο σπίτι και θέλεις να το διαμορφώσεις ως γραφείο με βιβλιοθήκη, θα δεις παρακάτω ιδέες διακόσμησης. Ιδέες για να εμπνευστείς για το δικό σου γραφείο.

office at home
Διακόσμηση γραφείου

Η επιλογή γραφείου με πλάτη γενικά είναι μία πολύ καλή ιδέα γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε περισσότερα πράγματα πάνω στο γραφείο μας που τα χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση. Έτσι εδώ λοιπόν βλέπουμε ότι μας προσφέρει χώρο για τις μολυβοθήκες, κουτιά για χαρτιά, χώρο για βιβλία, διακοσμητικά, ημερολόγιο, πορτατιφ και ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται ο καθένας μας στη καθημερινότητά του.

desk table at home - decoration
Γραφείο στο σπίτι και διακόσμηση

Στο πλάϊ του γραφείου μπορείς να βάλεις ένα ωραίο φυτό εσωτερικού χώρου. Θα ομορφύνει το χώρο σου σίγουρα. Ένα καλάθι με περιοδικά ή βιβλία θα μπορούσε να μπει στο πάτωμα. 

γραφείο και διακόσμηση
Γραφείο και Διακόσμηση

Ένας ωραίος πίνακας ζωγραφικής θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε κάποιο ελεύθερο τοίχο, ίσως στο κομμάτι του τοίχου πάνω από το καλοριφέρ που συνήθως μένει ανεκμετάλλευτο και πάνω στο καλοριφέρ θα μπορούσες να στολίσεις 2 μικρά γλαστράκια διακοσμητικά και 2 κεράκια, με την προϋπόθεση ότι δεν ανάβεις το καλοριφέρ.

διακόσμηση βοηθητικού γραφείου
Βοηθητικό έπιπλο γραφείου

Ένα βοηθητικό γραφείο είναι πολύ χρήσιμο για να μπορέσετε να βάλετε σκαφάκια με χύμα χαρτιά, τον εκτυπωτή ή κάποιο πολυμηχάνημα, ή κάποιες θήκες-συρταράκια με διάφορα αντικείμενα γραφείου που καλό θα ήταν να μην τα βάλεις στο κυρίως γραφείο που δουλεύεις γιατί θα δημιουργηθεί χάος και τελικά δε θα σου μείνει χώρος για να κάνεις τη δουλειά σου.

βοηθητικό γραφείο
Διακόσμηση βοηθητικού γραφείου

Σε αυτό το γραφείο μπορείς να βάλεις ότι περισσεύει. Ότι έξτρα χρειάζεσαι που καλό θα ήταν επαναλαμβάνω να μην το βάλεις στο κυρίως γραφείο που θα δουλεύεις. Μην παραφορτώνεις το χώρο που θα δουλεύεις. Το γραφείο θα πρέπει να είναι τακτοποιημένο και καθαρό.

Διακόσμηση βιβλιοθήκης
Βιβλιοθήκη γραφείου

Τον υπόλοιπο διαθέσιμο χώρο στο γραφείο εκμεταλλεύσου τον βάζοντας βιβλιοθήκες ή ράφια για τα βιβλία σου, τα ντοσιέ σου , τις σημειώσεις σου και τα λοιπά διακοσμητικά σου.

Γραφείο και βιβλιοθήκη
Διακόσμηση Βιβλιοθήκης

Στην βιβλιοθήκη μη στριμώχνεις τα βιβλία και τα αντικείμενα προσπαθώντας να τα χωρέσεις όλα. Δώσε λίγο χώρο και αέρα στα πράγματα. Να αναπνέει ο χώρος, να μην είναι ασφυκτικά γεμάτος. Και προσπάθησε να βάζεις λίγα βιβλία , στη συνέχεια κάποια κορνίζα και δίπλα κάποιο γλαστράκι είτε ψεύτικο είτε αληθινό. Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται να μαζέψεις όλα μαζί τα βιβλία σε μια μεριά και όλα τα αντικείμενα από την άλλη. Μπέρδεψέ τα και δημιούργησε μια ωραία εικόνα.

bookshelves and decoration
Διακόσμηση ραφιών βιβλιοθήκης

Κάπως έτσι δείχνει μια όμορφη διακόσμηση βιβλιοθήκης. Κάνε δοκιμές , πειραματίσου και σίγουρα θα πετύχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να επιστρατεύσεις τη φαντασία σου.

Office plan
Κάτοψη Γραφείου

Για το τέλος κράτησα να σου δείξω την κάτοψη - σχέδιο του γραφείου. Ακόμα και αν ο χώρος σου είναι μικρότερος μπορείς να το προσαρμόσεις με μία βιβλιοθήκη σίγουρα και ίσως μικρότερου μεγέθους. Λύσεις υπάρχουν. Πάρε τις ιδέες και φτιάξε με τη φαντασία σου το δικό σου χώρο.

Παρακάτω σου προτείνω μερικά γραφεία οικονομικά με τα οποία θα μπορέσεις να διακοσμήσεις το χώρο σου με το τρόπο που σου έδειξα.
Desk with shelf
Γραφείο με ραφιέρα
Desk with shelf
Γραφείο με ράφι

bookcase
Βιβλιοθήκη
bookcase
Βιβλιοθήκη

bookcase
Βιβλιοθήκη

bookcase
Βιβλιοθήκη

Office chair
Καρέκλα Γραφείου

Table lamp
Φωτιστικό επιτραπέζιο

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε  ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.

Δες ακόμη :
 
Διακόσμηση Γραφείου στο σπίτι

Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!


DecoVibes
DecoVibes






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ