Διακόσμηση Γραφείου στο σπίτι

Διακόσμηση γραφείου στο σπίτι. Για κάποιους είναι πολυτέλεια και για κάποιους άλλους ανάγκη. Κάποιοι χρειάζονται οπωσδήποτε ένα δωμάτιο έξτρα στο σπίτι, το οποίο θα γίνει το γραφείο τους, είτε για λόγους εργασίας , είτε ψυχαγωγίας. Πάμε λοιπόν να διακοσμήσουμε αυτό το δωμάτιο - γραφείο.


office decoration ideas
Διακόσμηση Γραφείου

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα του δωματίου. Λευκό γραφείο με πλάτη. Διαλέγουμε το έπιπλο που μας αρέσει και το τοποθετούμε ανάλογα το έπιπλο, είτε με τη πλάτη στον τοίχο όπως το παραπάνω, είτε στο κέντρο του δωματίου αν έχουμε κάποιο γραφείο χωρίς πλάτη. Επίσης θα μπορούσε να τοποθετηθεί μπροστά σε παράθυρο αν υπάρχει. 

Γραφείο σε χρώμα φυσικό λευκό 👉 https://mikk.ro/DmnL
Καρέκλα Γραφείου γκρι τροχήλατη 👉 https://mikk.ro/DmnS
Βιβλιοθήκη τοίχου λευκή 👉 https://mikk.ro/DmnU
Υπολογιστής Dell 8GB 512GB 👉 https://mikk.ro/DmnV
Θήκη οργάνωσης γραφείου με συρτάρι 26x24x13 👉 https://mikk.ro/DmnW
Ρολόι τοίχου 👉 https://mikk.ro/Dmqi
Φωτιστικό επιτραπέζιο led 12x20 👉 https://mikk.ro/Dmqn
Η διακόσμηση του γραφείου πρέπει να είναι λιτή γιατί το γραφείο από μόνο του θα φιλοξενήσει πολλά αντικείμενα εργασίας, μελέτης ή ψυχαγωγίας και θα δημιουργήσουν αρκετό χάος, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγουμε να προσθέσουμε πολλά αντικείμενα που δε μας χρειάζονται σε αυτό το χώρο. Το καλύτερο είναι να βάλουμε χρηστικά αντικείμενα όπως τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε.

Διακόσμηση Βιβλιοθήκης
Βιβλιοθήκη Γραφείου

Στον τοίχο πίσω από το γραφείο έχουμε μια βιβλιοθήκη με αρκετά ανοιχτά ράφια. Από τη μία μας δίνει την αίσθηση ότι ο χώρος δεν μικραίνει, γιατί αν το έπιπλο έχει και ντουλάπια αυτομάτως κλείνει το χώρο περισσότερο. Από την άλλη όμως θέλει προσεχτική διακόσμηση. Δεν πρέπει να το παραφορτώσουμε για να μην φαίνεται σαν πανηγύρι, αλλά και για να μπορούμε να ξεσκονίζουμε με ευκολία. Κάποια βιβλία, ντοσιέ με έγγραφα, ημερολόγιο επιτραπέζιο αν θέλετε, θήκες για χαρτιά, είναι αρκετά για να διακοσμήσουν τη βιβλιοθήκη σου.

Βιβλιοθήκη 👉 https://mikk.ro/Dmqo
Ανάλογα με το χώρο σου μπορείς να αγοράσεις όσα κομμάτια θέλεις να τα ενώσεις και να δημιουργήσεις μια μικρή ή μεγάλη βιβλιοθήκη σύμφωνα με τα θέλω σου.
Κουρτίνα με τρέσα λευκή 270x280 👉 https://mikk.ro/Dmqp
κρεβάτι καναπές με αποθηκευτικούς χώρους
Κρεβάτι Γραφείου

Ένα έξτρα tip αν υπάρχει φυσικά ο χώρος είναι να προσθέσεις ένα τέτοιο τύπου κρεβάτι, το οποίο διαθέτει και αποθηκευτικούς χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καναπές, αλλά και σαν κρεβάτι για τους καλεσμένους που πολλές φορές θέλουμε να φιλοξενήσουμε. Άρα με αυτό τον τρόπο έχουμε ένα δωμάτιο που εκτός από γραφείο είναι και ξενώνας.

Κρεβάτι μονό με συρτάρια φυσικό χρώμα 90x200 👉 https://mikk.ro/Dmqq
Σεντόνια μονά Σετ 👉 https://mikk.ro/Dmqr
Διακοσμητική μαξιλαροθήκη γκρι 40x40 👉 https://mikk.ro/Dmqs
Διακοσμητικό μαξιλάρι γκρι μαύρο 40x40 👉 https://mikk.ro/Dmqt
Για τους τοίχους έχουμε επιλέξει σκούρο χρώμα μιας και τα έπιπλα είναι όλα ανοιχτόχρωμα και στο πάτωμα χαλί μαύρο παχύ με μακριά τρίχα που σκεπάζει το μεγαλύτερο κομμάτι του δωματίου.

κάτοψη σχέδιο
Κάτοψη Γραφείου

Ολοκληρώνουμε βλέποντας το γραφείο μας πως φαίνεται από ψηλά. Ένας πολύτιμος χώρος που θα λατρέψεις αν αγαπάς να έχεις έναν χώρο να συγκεντρώνεσαι, να εργάζεσαι, να μελετάς, να ψυχαγωγήσεις τον εαυτό σου, ένα δωμάτιο με πολλές χρήσεις, το δωμάτιο που βοηθάει να κρατήσουμε το υπόλοιπο σπίτι τακτοποιημένο και περιποιημένο.

Χαλί shaggy γκρι 2x2 👉 https://mikk.ro/Dmqu
Φωτιστικό οροφής μονόφωτο λευκό χρώμα και ξύλο 👉 https://mikk.ro/Dmqv
SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε   ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.


Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ