Διακόσμηση μοντέρνου σαλονιού - Ιδέες by DecoVibes

Σήμερα θα σου δείξω άλλη μια μοντέρνα ιδέα διακόσμησης για το σαλόνι. Είτε έχεις μικρό σαλόνι , είτε μεγάλο θα μπορέσεις να πάρεις κάποια στοιχεία που να σου αρέσουν και να τα προσαρμόσεις στο δικό σου σαλόνι. Ιδέες υπάρχουν πολλές αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές. Πάμε λοιπόν να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να φτιάξουμε το πιο όμορφο και μοντέρνο σαλόνι!

έπιπλα σαλονιού και διακόσμηση
Έπιπλα για το σαλόνι

Εδώ έχουμε επιλέξει 2 καναπέδες σε διαφορετικά χρώματα, σε αποχρώσεις όμως που να ταιριάζουν. Γκρι χρώμα ο ένας καναπές και εκρού ο άλλος. Επίσης όπως θα παρατηρήσεις δεν είναι ίδιοι καναπέδες. Έχουν το ίδιο ύφασμα όμως ο ένας έχει μπράτσα ενώ ο άλλος όχι. Έτσι ξεγελάμε το μάτι και δημιουργούμε την αίσθηση ότι έχουμε δύο σαλόνια. 

Καναπές τριθέσιος γκρι 👉 https://mikk.ro/DiDF
Καναπές τριθέσιος γκρι

Καναπές τριθέσιος σε χρώμα σάπιο μήλο 👉 https://mikk.ro/Dj3J
Three-seater sofa in rotten apple color
Καναπές τριθέσιος σε χρώμα σάπιο μήλο

Livingroom decor
Διακόσμηση σαλονιού

Τα μαξιλάρια είναι επίσης στις ίδιες αποχρώσεις και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι όλα ίδια ούτε στο χρώμα ούτε στο μέγεθος. Παίξε και διάλεξε ότι σου αρέσει.

Ένα γυάλινο τραπεζάκι είναι ιδανικό ειδικά αν έχεις μικρό σαλόνι γιατί φαίνεται πιο ανοιχτός ο χώρος, δεν το κλείνει όπως ένα βαρύ ξύλινο τραπέζι. Δείχνει πιο ανάλαφρο και φυσικά πιο μοντέρνο. Μερικά λουλούδια και κεράκια πάνω θα ομορφύνουν και θα ζεστάνουν το χώρο σου.

Τραπεζάκι Σαλονιού 👉 https://mikk.ro/Dj3K
Coffee table
Τραπεζάκι Σαλονιού

Καναπές και διακόσμηση
Ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι

Το καλό το κράτησα τελευταίο. Αν έχεις τη δυνατότητα του χώρου μην βάλεις τους καναπέδες με την πλάτη να ακουμπάει στον τοίχο. Άσε λίγο κενό πίσω από τον καναπέ και στον ένα μπορείς να βάλεις ένα μακρόστενο στενό έπιπλο με κάποια διακοσμητικά βιβλία, ένα πορτατιφ, κεράκια, μια κορνίζα ή ότι άλλο σου αρέσει. Είναι μια διαφορετική ιδέα που δεν τη συναντάμε συχνά δυστυχώς λόγω της έλλειψης χώρου.  

Κονσόλα 👉 https://mikk.ro/Dj3L
Console
Κονσόλα

Μπουφές 👉 https://mikk.ro/Dj3M
Buffet
Μπουφές

διακόσμηση σαλονιού
Σύνθετο σαλονιού και διακόσμηση

Ένα μοντέρνο σύνθετο θα απογειώσει το σαλόνι σου. Δεν είναι ανάγκη να είναι τεράστιο. Μπορεί να είναι και μικρότερο, αρκεί η διαρρύθμισή του να είναι τέτοια ώστε να εξυπηρετεί στην αποθήκευση κάποιων αντικειμένων, να διαθέτει χώρο για την τηλεόραση φυσικά (που τώρα λίγο πολύ όλα τα μοντέρνα έπιπλα διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο) , να είναι κομψό σε γενικές γραμμές και να μην μπουκώνει το χώρο. 

Σύνθεση τηλεόρασης 👉 https://mikk.ro/Dj3N
Television composition
Σύνθεση τηλεόρασης

Livingroom decoration
Livingroom Decoration

Αν έχεις λίγο ελεύθερο χώρο ακόμα θα μπορούσες να τοποθετήσεις και μία μικρή μοντέρνα βιβλιοθήκη που όχι μόνο θα ομορφύνει το χώρο, αλλά θα μπορέσεις να την στολίσεις με φωτογραφίες, τα αγαπημένα σου βιβλία σίγουρα, αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα φυσικά.
 
Βιβλιοθήκη 👉 https://mikk.ro/Dj3P
bookcase
Βιβλιοθήκη

βιβλιοθήκη στο σαλόνι
Βιβλιοθήκη στο σαλόνι

Τέλος θα ήθελα να σου δείξω πως είναι η κάτοψη αυτού του χώρου σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να προσεγγίσεις αυτή την ιδέα.

Χαλί φλοκάτη σε πολλές διαστάσεις 👉 https://mikk.ro/Dj3Q
Flocka carpet in many dimensions
Χαλί φλοκάτη σε πολλές διαστάσεις

Livingroom plan
Κάτοψη σαλονιού

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε   ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.


Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!

DecoVibes
DecoVibes


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ