Σαλόνι με γωνιακό καναπέ και τζάκι

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη περίπτωση ενός σαλονιού. Σαλόνι με γωνιακό καναπέ και τζάκι. Πόσες φορές μας έχει τύχει να χαζεύουμε σαλόνια μεγάλα, σαλόνια τεράστια με γωνιακό καναπέ, με τζάκι, με με με ... που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δε θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε μιας και η προϋπόθεση είναι να διαθέτεις και μεγάλο σπίτι. Σίγουρα και εσύ έχεις βρεθείς στη θέση να χαζεύεις τέτοια σαλόνια. 

Θα μπορούσαμε όμως να δανειστούμε ιδέες και να δημιουργήσουμε ένα χώρο που να μοιάζει με αυτά τα σαλόνια. Πάμε να δούμε πως.

σαλόνι με γωνιακό καναπέ

Σαλόνι με γωνιακό καναπέ

Αν ανήκεις στους τυχερούς που έχεις στο σαλόνι σου παράθυρα στους δύο τοίχους τότε μπορείς πολύ εύκολα να αποκτήσεις το παραπάνω σαλόνι. Οι συνεχόμενες κουρτίνες με δύο χρωματισμούς γκρι σκούρο και λευκό ημιδιάφανο δίνουν άλλο στυλ στο σαλόνι σου πιο κινηματογραφικό θα έλεγα. Αν πάλι δεν έχεις παράθυρα και στους δύο τοίχους, εφάρμοσέ το στον ένα τοίχο και στον άλλο τοίχο βάλε ένα πολύ ωραίο και μοντέρνο ασπρόμαυρο πίνακα.

Γωνιακός καναπές και διακόσμηση
Γωνιακός καναπές και διακόσμηση

Επέλεξε έναν γωνιακό καναπέ σε γκρι σκούρο απόχρωση υφασμάτινο, ρίξε πάνω του ένα ανοιχτόχρωμο ριχτάρι ακατάστατα ώστε να κάνει αντίθεση και πολλά μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη στις αποχρώσεις του λευκού, του γκρι, του μαύρου, είτε μονόχρωμα, είτε με σχέδια, είτε καρό, είτε με γραμμές. Ότι σου αρέσει. Ένα μικρό τραπέζι με τζάμι είναι αρκετό για να μην κλείσουμε όλο το χώρο. Όπως προαναφέραμε δεν έχουμε αυτά τα τεράστια σαλόνια οπότε προσπαθούμε κάπως να το "κλέψουμε". 

σαλόνι με καναπέ γωνία
Διακόσμηση σαλονιού

Από την άλλη πλευρά του σαλονιού μπορείς να τοποθετήσετε ένα ή δύο πουφ ή σκαμπό, ότι προτιμάς. Μην βάλεις πολυθρόνες γιατί θα σου κλείσουν το χώρο περισσότερο. Ένα λευκό χαλί τύπου γούνας ή φλοκάτη. Πρόσεξε όμως!! Θέλουμε το χαλί να καλύπτει όλο το χώρο γύρω από το τραπέζι αλλά να μην μπαίνει κάτω από τον καναπέ. Ένα βάζο, 2 κεράκια ένα μικρό και ένα μεγαλύτερο ίδιου τύπου και χρώματος για να μη δημιουργήσουμε βαβούρα στο τραπεζάκι. Ένα φωτιστικό δαπέδου και μία γλάστρα με ένα ωραίο λουλούδι μέσα σε ένα λευκό κασπό αρκούν για να μας δώσουν ένα όμορφο και πολυτελές αποτέλεσμα.

σαλόνι γωνιακό με τζάκι
Διακόσμηση σαλονιού με τζάκι

Και φυσικά απέναντι από τον καναπέ μας έχουμε το τζάκι. Στο συγκεκριμένο σαλόνι το τζάκι δεν είναι σε τοίχο. Χρησιμοποιείται ως διαχωριστικό με την τραπεζαρία. Να μία καλή ιδέα. Σε κάποια σπίτια υπάρχουν μεγάλοι ενιαίοι χώροι και δεν ξέρουμε πώς να τους χωρίσουμε για να αξιοποιήσουμε το χώρο. Με το τζάκι ως διαχωριστικό μπορούμε να δημιουργήσουμε 2 χώρους και να έχουμε τζάκι και στους 2 χώρους. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια!!
Στη γωνία έχουμε ένα τραπεζάκι ξύλινο μαύρου χρώματος με τζάμι και ένα πορτατιφ. Ακριβώς δίπλα ένα λευκό καλάθι με 2 ή 3 ριχτάρια μέσα να τα έχουμε εύκαιρα όταν κάνει κρύο και θέλουμε να χουχουλιάσουμε

κάτοψη σαλονιού με τζάκι
Κάτοψη σαλονιού με τζάκι

Σου δίνω παρακάτω μερικές προτάσεις αγορών για να μπορέσεις να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται στο αποτέλεσμα.

Γωνιακός Καναπές 👉 https://mikk.ro/DiQv
Corner sofa
Γωνιακός Καναπές

Σκαμπό 👉 https://mikk.ro/DiQw
Μαύρο σκαμπό βελούδινο
Σκαμπό

Τραπεζάκι σαλονιού 👉 https://mikk.ro/DiQx
Μεταλλικό τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινη επιφάνεια
Μεταλλικό τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινη επιφάνεια

Βάζο 👉 https://mikk.ro/DiQy
Vase
Βάζο

Κερί 👉 https://mikk.ro/DiQz
Χρυσό κερί
Κερί

Φωτιστικό δαπέδου 👉 https://mikk.ro/DiQ0
Floor lamp
Φωτιστικό δαπέδου

Πορτατιφ 👉 https://mikk.ro/DiQ1
επιτραπέζιο φωτιστικό
Πορτατιφ

Κουρτίνα ημιδιάφανη 👉 https://mikk.ro/DiQ2
Εκρού κουρτίνα
Κουρτίνα ημιδιάφανη

Κουρτίνα πλαϊνή 👉 https://mikk.ro/DiQ3
γκρί μαύρη κουρτίνα
Κουρτίνα πλαϊνή

Μοκέτα 👉 https://mikk.ro/DiQ5
μοκέτα σε πολλά χρώματα
Μοκέτα

Φωτιστικό οροφής 👉 https://mikk.ro/DiYn
μαύρο μεταλλικό φωτιστικό οροφής
Φωτιστικό οροφής

Ριχτάρι καναπέ 👉 https://mikk.ro/DiYo
Γούνινο ριχτάρι
Ριχτάρι καναπέ

Διακοσμητικά μαξιλάρια 👉 https://mikk.ro/DiYp
Θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια

Με αυτούς τους συνδυασμούς μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας. Δοκίμασε! Πειραματίσου! Το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε  ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.


Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ