Γραφείο στην είσοδο του σπιτιού - Office decor - Decovibes

 Γραφείο στην είσοδο του σπιτιού - Office Decor

Αν χρειάζεσαι ένα γραφείο στο σπίτι για να μπορείς να δουλεύεις άνετα αλλά δεν έχεις πουθενά διαθέσιμο χώρο, τότε ο λίγος χώρος που μπορεί να σου περισσεύει στην είσοδο του σπιτιού σου είναι ο κατάλληλος χώρος. Πάμε να σου δείξω πως μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή τη γωνιά και να δημιουργήσεις το χώρο του γραφείου σου.

Office at the entrance
Γραφείο στην είσοδο

Αρχικά διαλέγουμε να βάψουμε το χώρο σε ένα φωτεινό χρώμα μιας και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει παράθυρο στην είσοδο του σπιτιού οπότε δε θέλουμε με σκοτεινά χρώματα να φορτώσουμε το χώρο μας. 
Έπειτα το γραφείο που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι κατά προτίμηση και αυτό ανοιχτόχρωμο και μοντέρνο. Μη διαλέξεις κάποιο σκουρόχρωμο βαρύ και κλασικό έπιπλο γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μπουκώσεις με άσχημο τρόπο το χώρο. 

Office decoration
Διακόσμηση Γραφείου

Προτίμησε ένα γραφείο με λεπτά πόδια, μακρόστενο σαν κονσόλα, χωρίς μεγάλα κομμάτια ξύλου στα πλαϊνά για να μην κάνεις το χώρο να δείχνει μικρός.

Μπορώ να σου προτείνω οικονομικό και λειτουργικό
Γραφείο με συρτάρια 100x48εκ. MDF οξιά/μαύρο 👉 https://mikk.ro/DsA8
Desk with drawers
Γραφείο με συρτάρια

Office Decorations
Διακοσμητικά Γραφείου

Όσο αφορά στη διακόσμηση του γραφείου, φρόντισε να μην γεμίσεις την επιφάνεια με περιττά πράγματα και διακοσμητικά γιατί πρώτον δεν θα έχεις χώρο να δουλεύεις, δεύτερον θα έχεις να ξεσκονίζεις πολλά πράγματα άρα χάσιμο χρόνου και τρίτον δεν είναι όμορφο να βλέπεις ένα χάος σε ένα γραφείο μπαίνοντας στο σπίτι.
Σίγουρα επέλεξε ένα γραφείο που θα έχει συρτάρι ώστε να μπορείς να κρατάς οργανωμένα όλα τα αντικείμενα που χρειάζεσαι αντί να τα στολίσεις πάνω στο γραφείο.
Περιορίσου στο laptop που λογικά θα βάλεις, ένα σκαφάκι για τα χαρτιά σου, μία όμορφη μολυβοθήκη, ένα φωτιστικό, ίσως και μια βάση για σημειωματάριο και κινητό. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό.

Μία πολύ ωραία μολυβοθήκη που μπορώ να σου προτείνω για το γραφείο :
Μολυβοθήκη με λειτουργία ρολογιού, ημερομηνίας, θερμοκρασίας και αφύπνισης 👉 https://mikk.ro/Dr8i
Ένα πανέμορφο προσωποποιημένο ημερολόγιο τοίχου με τις φωτογραφίες που θα επιλέξεις εσύ :
Ημερολόγιο τοίχου 👉 https://mikk.ro/DsA9
Ένα organizer - ατζέντα είναι πάντα απαραίτητη για να οργανώσεις τις δουλειές σου και την καθημερινότητά σου :
Organizer 👉 https://mikk.ro/DsBA
Σε ένα χώρο όπως η είσοδος του σπιτιού που δεν έχει φυσικό φως είναι απαραίτητο ένα φωτιστικό για το γραφείο :
Φωτιστικό γραφείου 👉 https://mikk.ro/DsBB
Shelves and Decoration
Ράφια και Διακόσμηση

Πάνω από το γραφείο στον τοίχο θα μπορούσες να βάλεις μια κρεμαστή σύνθεση ανοιχτής αποθήκευσης με ράφια για τα βιβλία σου και ίσως κάποια διακοσμητικά για να ομορφύνεις το χώρο.

Σύνθεση με ράφια 👉 https://mikk.ro/DsBE
Home Entrance - Decorating Ideas
Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης

Αν τώρα έχεις λίγο χώρο ακόμα θα μπορούσες να βάλεις και ένα επιπλάκι για έξτρα αποθηκευτικό χώρο με καθρέπτη. Θα ομορφύνει ο χώρος και ένας καθρέπτης είναι πάντα απαραίτητος στην είσοδο.

Home Entrance
Είσοδος Σπιτιού

Κάπως έτσι είναι το τελικό αποτέλεσμα της εισόδου με το γραφείο και τη διακόσμηση.

Entrance floor plan
Κάτοψη Εισόδου

Για το τέλος σου κράτησα την κάτοψη της εισόδου για να δεις πως φαίνεται ο χώρος συνολικά.

📹📹 Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο στο Youtube πατώντας στο παρακάτω link για να δεις πως διακοσμήθηκε ο χώρος βήμα βήμα 👉 https://youtu.be/OnBgNN_gQw4

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε  ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλικ  στο καμπανάκι 🔔.

Δες ακόμη : Διακόσμηση και οργάνωση γραφείου στο σπίτι (pics) - Προτάσεις αγορών - Home Office - DecoVibes

Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!

                                               


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ