Διακόσμηση βεράντας - μπαλκονιού και έπιπλα εξωτερικού χώρου - created by DecoVibes

Στη χώρα μας ευτυχώς η βεράντα ή το μπαλκόνι μπορούμε και το χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τους περισσότερους μήνες. Στην αγορά θα βρεις έπιπλα εξωτερικού χώρου για τη βεράντα σου σε όλες τι διαστάσεις και για όλα τα γούστα. Οπότε μην ανησυχείς αν έχεις μικρό μπαλκόνι. Λύσεις υπάρχουν για όλους τους χώρους.

τραπέζι φαγητού για μπαλκόνι
Διακόσμηση τραπεζιού βεράντας

Εάν το μπαλκόνι σου είναι μικρότερο μη βιαστείς να απογοητευτείς. Μπορείς να επιλέξεις ένα μικρότερο τραπέζι με 4 καρέκλες ή και με 2 αν ο διαθέσιμος χώρος είναι ακόμα πιο περιορισμένος. Το θέμα είναι να φτιάξουμε τη βεράντα μας με όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα και να της δώσουμε ζωή φτιάχνοντας μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα που θα απολαμβάνουμε όποτε καθόμαστε.

Τραπεζαρία Βεράντας 👉 https://mikk.ro/DkUH

Dinner Table for balcony
Τραπεζαρία Βεράντας

Καρέκλα Τραπεζαρίας 👉 https://mikk.ro/DkUJ

Ξύλινη καρέκλα εξωτερικού χώρου
Καρέκλα Τραπεζαρίας Βεράντας

Διακόσμηση παράθυρου - περβάζι
Διακόσμηση παράθυρου βεράντας - περβάζι

Αν έχεις παράθυρο που βλέπει στη βεράντα σου θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις κάπως έτσι. Τοποθετώντας ένα ράφι πάνω στο οποίο θα βάλεις μερικά γλαστράκια και κεράκια. Δημιουργεί ένα πολύ όμορφο και κομψό αποτέλεσμα και είναι γενικά και μία πολύ οικονομική λύση διακόσμησης.

Διακόσμηση τραπεζιού βεράντας
Διακοσμητικά τραπεζιού βεράντας

Πάνω στο τραπέζι μην βάλεις πολλά αντικείμενα. Θα σκονίζονται εύκολα και θα είναι δύσκολο να τα καθαρίσεις. Προτίμησε 2-3 διακοσμητικά αντικείμενα που θα δώσουν στυλ και ομορφιά στο τραπέζι χωρίς να δημιουργούν ακαταστασία. Κατά προτίμηση 2 κεράκια, ένα τραπεζομάντηλο και ένα βάζο με λουλούδια είναι αρκετά για να στολίσουμε το τραπέζι μας.

Τραπέζι εξωτερικού χώρου
Διακόσμηση τραπεζιού βεράντας

Για το μπαλκόνι σου προτίμησε να βάλεις φυτά που αντέχουν σε αντίξοες συνθήκες καιρικών φαινομένων. Διάλεξε σκληρά φυτά που αντέχουν τη ζέστη, το κρύο, τον αέρα, τον ήλιο για να έχεις πάντα όμορφα φυτά και λουλούδια να στολίζουν τη βεράντα σου.

διακόσμηση βεράντας με φυτά
Διακόσμηση βεράντας με φυτά

φυτά ανθεκτικά για το μπαλκόνι
Φυτά και διακόσμηση

Αν έχεις έξτρα χώρο (δηλαδή μεγάλη βεράντα) θα σου πρότεινα να βάλεις ένα δεύτερο μικρότερο τραπέζι με δύο καρέκλες τύπου τραπέζι για καφέ. Αλλά αν δεν έχεις γενικά χώρο και πάλι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα τέτοιο τραπέζι, αντί το μεγάλο του φαγητού.

coffee table
Coffee table

Τραπεζάκι Βεράντας για καφέ 👉 https://mikk.ro/DiLk

Και αν είσαι από τους τυχερούς που έχεις βεράντα τεραστίων διαστάσεων, θα μπορούσες σε μια γωνιά της βεράντας σου να τοποθετήσεις ένα σαλονάκι. Ένα κομψό μοντέρνο και άνετο σαλονάκι για να κάθεσαι με τη παρέα σου ή να απολαμβάνεις τις όμορφες μέρες πίνοντας καφεδάκι.

έπιπλα εξωτερικού χώρου
Σαλονάκι βεράντας

Βάλε δύο όμορφα διακοσμητικά στο τραπεζάκι σου και φυσικά κεριά. Το απαιτεί η βεράντα. Και μη ξεχάσεις τα μαξιλάρια. Πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια κάνουν τη διαφορά.

Παγκάκι - Καναπές για τη Βεράντα 👉 https://mikk.ro/DkUN
Σαλονάκι για τη Βεράντα
Παγκάκι - Καναπές για τη Βεράντα

έπιπλα εξωτερικού χώρου
Καναπεδάκι βεράντας και διακόσμηση

Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις κάντο με αγάπη και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. 

📹📹 Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο στο Youtube πατώντας στο παρακάτω link για να δεις πως διακοσμήθηκε ο χώρος βήμα βήμα 👉 https://youtu.be/B_IokJ2woaU

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε  ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.

Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε, να χαμογελάτε και να ζείτε όπως σας αρέσει!!



DecoVibes
DecoVibes


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ