Διακόσμηση μοντέρνου μπάνιου με χτιστό έπιπλο και ντουζιέρα - created by DecoVibes

Μπάνιο μοντέρνο με ντουζιέρα ζητάει πολύς κόσμος στις μέρες μας! Το μοντέρνο μπάνιο συνοδεύεται και από χτιστό έπιπλο. Η διακόσμηση του μπάνιου μας είναι μια απλή διαδικασία που πολλές φορές μοιάζει πολύπλοκη μιας και δε ξέρουμε από πού να αρχίσουμε. Το άρθρο σε αφορά αν αγαπάς το μπάνιο με ντουζιέρα, αλλά ακόμα και αν έχεις μπανιέρα μπορείς να πάρεις ιδέες για να προσθέσεις τις δικές σου πινελιές στο δικό σου μπάνιο.

bathroom decoration
Διακόσμηση νιπτήρα μπάνιου

Ας ξεκινήσουμε από το νιπτήρα. Έχουμε επιλέξει μια πολύ μοντέρνα πρόταση για το νιπτήρα μας. Αποτελείτε από δύο κομμάτια μάρμαρο χτιστά σε απόχρωση μπεζ εκρού με νερά και επικαθήμενο νιπτήρα. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο υλικό επιθυμείς ανάλογα με τον προϋπολογισμό που έχεις κάνει. Είτε μάρμαρο, είτε πλακάκι, είτε ξύλο.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό στο μπάνιο είναι ο φωτισμός. Αν θέλεις να αποφύγεις τον βαρετό κλασικό φωτισμό και να πας σε άλλο επίπεδο μπορείς να επιλέξεις ένα καθρέφτη με κρυφό φωτισμό.

Πάγκος κρεμαστός 👉 https://mikk.ro/DkRM
νιπτήρας - καθρέφτης - έπιπλο μπάνιου
Καθρέφτης μπάνιου

Ένα ακόμα σημαντικό tip για να δείχνει το μπάνιο σου τακτοποιημένο και και καθαρό είναι να μην το παραφορτώσεις. Φρόντισε να έχεις όλα σου τα αντικείμενα σε αποχρώσεις που να ταιριάζουν και να είναι τα άκρως απαραίτητα. Αλλιώς η εικόνα του μπάνιου σου θα είναι απογοητευτική. Αν έχεις πολλά μπουκαλάκια και άλλα είδη που αναγκαστικά πρέπει να βάλεις στο μπάνιο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μία στήλη ντουλάπι αποθήκευσης ώστε να τα κρύψεις μέσα. 
Το μπάνιο δεν πρέπει να είναι φορτωμένο.

Κρεμάστρα τοίχου για πετσέτα 👉 https://mikk.ro/DkRN
Πετσέτα προσώπου 👉 https://mikk.ro/DkRP
Πετσέτα χεριών 👉 https://mikk.ro/DkRQ
Ντισπένσερ πορσελάνης λευκό bamboo 👉 https://mikk.ro/DkRR
Ποτηροθήκη πορσελάνης 👉 https://mikk.ro/DkRS
Θήκη για χαρτομάντηλα 👉 https://mikk.ro/DkRT
Μπαταρία νιπτήρα με φωτοκύτταρο 👉 https://mikk.ro/DkRU
Καθρέπτης μπάνιου με φωτισμό 👉 https://mikk.ro/DkRV
Νιπτήρας στρογγυλός κεραμικός 👉 https://mikk.ro/DkRW


bathroom decoration
Μπάνιο και διακόσμηση

Για σένα λοιπόν που αγαπάς τη ντουζιέρα στο μπάνιο σου, έχω να σου προτείνω την ανοιχτή ντουζιέρα. Ναι όπως το άκουσες. Θα υπάρχει χώρισμα αλλά δεν θα υπάρχει πόρτα. Προσωπικά μου αρέσει αυτή η επιλογή αρκεί να έχεις τον κατάλληλο χώρο για να μη δεις ξαφνικά το μπάνιο σου μούσκεμα.

Στήλη ντούζ 👉 https://mikk.ro/DkRX
Shower column
Στήλη ντούζ

Πλακάκι μωσαϊκό για τη ντουζιέρα 👉 https://mikk.ro/DkRZ
Μπάνιο με ντουζιέρα
Ντουζιέρα χωρίς πόρτα

Στην ουσία χρειάζεσαι τον ίδιο χώρο που θα ήθελες αν έβαζες μπανιέρα. Απλά αντί για μπανιέρα βάζουμε την ντουζιέρα. Το πλεονέκτημα της είναι ότι καθαρίζεται ευκολότερα. Επιπλέον δεν κινδυνεύεις να γλιστρήσεις από το μπες βγες όπως με τη μπανιέρα. Φυσικά θα βάλεις και ένα αντιολισθητικό πατάκι.

Μπουρνούζι Λευκό πετσετέ με γιακά 👉 https://mikk.ro/DkRd
White toweling bathrobe with collar
Μπουρνούζι λευκό πετσετέ με γιακά

Πετσέτα βαμβακερή σώματος 👉 https://mikk.ro/DkRf
Laundry basket
Καλάθι απλύτων

Εταζέρα ανοξείδωτη για τη ντουζιέρα 👉 https://mikk.ro/Diwy
Stainless steel shelf for the shower
Εταζέρα ανοξείδωτη για τη ντουζιέρα

Τέλος έχω επιλέξει ένα ιδιαίτερα κομψό έπιπλο για την λεκάνη του μπάνιου, που ομορφαίνει τον χώρο και του δίνει μια πολυτέλεια.

λεκάνη τουαλέτας
Λεκάνη τουαλέτας

Επιτοίχιο Πιγκάλ μπάνιου 👉 https://mikk.ro/DkRj
Χαρτοθήκη Λευκή 👉 https://mikk.ro/DkRm
Κρεμαστή λεκάνη 👉 https://mikk.ro/DkRn
Για το τέλος σου κράτησα όπως πάντα να σου δείξω την κάτοψη της κρεβατοκάμαρας για να δεις πως φαίνεται ο χώρος ολοκληρωμένος.

Χαλάκι για το μπάνιο 👉 https://mikk.ro/DkRp
bathroom plan
Κάτοψη μπάνιου

📹📹 Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο στο Youtube πατώντας στο παρακάτω link για να δεις πως διακοσμήθηκε ο χώρος βήμα βήμα 👉 https://youtu.be/F1q1e5CGlYM

SOS - SOS : Αν θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο που ανεβαίνουν κάνε  ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι και ➦ κλίκ  στο καμπανάκι 🔔.


Στον ιστότοπο υπάρχουν εξωτερικοί σύνδεσμοι συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβω μια μικρή προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για σένα, αν αγοράσεις κάτι μέσω αυτών των συνδέσμων. Όλα τα προϊόντα επιλέχθηκαν και προτείνονται βασισμένα στη διακόσμηση που σου δείχνω.

Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή μου διακόσμηση. Ευχαριστώ που διάβασες το άρθρο μου. Περιμένω τα σχόλιά σου ή γιατί όχι και τις δικές σου προτάσεις. Γράψε μου τι σου άρεσε και τι όχι. Γράψε μου τι χώρο θα ήθελες να σου διακοσμήσω. Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μια φωτογραφία του χώρου σου με τις διαστάσεις και θα σου προτείνω τι μπορείς να κάνεις φτιάχνοντάς σου ένα σχέδιο. Ακολούθησε με στα social media για να βλέπεις τη δουλειά μου και από εκεί και κάνε εγγραφή στο newsletter που θα βρεις πάνω πάνω στη σελίδα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όποτε ανεβαίνει μια νέα ανάρτηση.

Και μην ξεχνάς να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και να ζεις όπως σου αρέσει!!


DecoVibes
DecoVibes

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είσοδος Σπιτιού - Ιδέες Διακόσμησης - Προτάσεις Αγορών - DecoVibes

Μοντέρνο σαλόνι κουζίνα πρόταση διακόσμησης για μικρούς χώρους και σπίτια

Μοντέρνα διακόσμηση υπνοδωματίου κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερο στυλ